torstai 17. maaliskuuta 2016

Keväinen siivousvimma

Täällä on tehty kevättä jo monta viikkoa, käytännössä se käy niin, että iskee kauhea siivousvimma ja järjestelen kaappeja ja siivoan hullunlailla uloke otsassa. Aloitin lankakaapista ja järkytyin lankojeni määrästä. Lasetin itselleni langan ostokiellon (josta jouduin yden valkoisen nalle-kerän verran joustamaan eilen). Sitten olen pyrkinyt kuluttamaan lankoja pois nopeilla ja pienillä töillä, kovin on vaan hidasta kun aika menee siivoomiseen! Onneksi siivousinto menee ohi ihan näinä päivinä ja pystyn taas keskittymään tärkeämpiin asioihin, sillä onhan siivoaminen ihan turhaa, hetken päästä on kaikki taas rempallaan :D 


Nyt on taas valmiita paketteja vietäväksi yllätyskutsuille, tiskirättejä! Alemmat tiskirätit on virkattu aloitusketjun jälkeen, 3 pylvästä, 1 ketjusilmukka-tyyliin, helppo homma. 



Tuota kolmatta en jaksa selostaa, löysin kuvan netistä ja yritin jäljitellä. Nuo alemmat ihan perus siksak-virkkausta, vaikka täällä on hyvä ohje. Tiskirätti on mielestäni ihan hyvä perus kansanomainen sana näille, pois hienoudet, liina on pöydällä, rätti ku rätti!


Mieheni on ottanut vetovastuun hyötykasvien taimettamisesta ja annoin mielelläni ohjakset, sillä en ole kovin hääppönen viherpeukalo. Talvehtivat pelargoniat kuitenkin kaivoin kellarin nurkasta, istutin uusiin multiin ja viikon päästä leikkelinkin, samalla otin pistokkaita, saas nähdä miten käy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti