sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Neulottu huppupipo

Mieheni sisko vinkkasi jo aikoja sitten haluavansa huppupipon, ohjeet vaan ovat olleet kiven alla, tämä valikoitui helppoutensa takia. Löytyy Novitan sivuilta nimellä palmikkoneulehuppu. Joki-lankaakin oli valmiina kaapissa. Huppu onkin kivannäköinen huppuna, ei niinkään päässä. 

Samalla esittelen ihanan uniikin talvitakkini, joka on Marika Kongan käsialaa. Hän ompelee vanhoista verhoista upeita retrotakkeja. Olin suunnitellut jo pitkään tilaamista ja Tampereen käsityömessuilta sen sitten tilasin häneltä. Mitat otettiin ja takki saapui postissa kauniissa paketissa jo ennen joulua. Paras joululahjani. Lisää voi ihailla täällä.
Eilen kierrettiin Hyvinkään suurimmat kirppikset (KikeWillan kirppisTingi & Tongi) koko perheen voimin ja pitkästä aikaa tehtiin löytöjä! Minä sain taas kippoja ja emalia, vähän rytkyjä ja pärekorejahan ei ole ikänä liikaa. Mieheni ihastui vanhaan pirttikalustoon ja edellinen keittiökalusto sai väistyä. Keittiökalusto onkin ollut tuulinen paikka meillä sen jälkeen kun yli kymmenen vuotta palvellut kirppislöytö-tiikkinen pyöreäpöytä- hajosi kesken ruokailun altamme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti