maanantai 1. joulukuuta 2014

Handjob-Weekend

Kahden viikon flunssan jälkeen oli kauan odotettu äidin oma viikonloppu. Järjestämme omalla kylällä naisten kanssa muutaman kerran vuodessa käsityö-viikonlopun, jonne kaikki ovat tervetulleita ja tehdä saa mitä vaan haluaa käsillä. Suurin osa ompelee, jokunen virkkaa tai neuloo ja olipa yksi askartelijakin joukossa. Lapsilta on pääsy kielletty :) Itse olen ollut paikalla aiempina kertoina muutamia tunteja päivässä ja lähinnä neulonut sohvalla. Tällä kertaa olin hamstrannut kankaita ja ompelin.

Tuotosten määrä yllätti. Olin asettanut itselleni tavoitteen, että saisin ainakin yhden mekon tehtyä. Tein neljä. Ja leggingsit. Ja viisi pipoa. Ja pojalle collegepaidan. Ja tiskirättejä. Vau!
Olin paikalla aamusta iltaan niinkuin muutama muukin, vuorottelin ihanan ystäväni (jonka työtahtia varmasti kyselyilläni hidastin) koneilla, sillä en omista itse ompelukoneita. (Ehkä joskus vielä). Kuvia en ole kerennyt vielä ottamaan mekoista, mutta ne ihanuudet esittelen kyllä myöhemmin.
Sainhan jossain välissä neulottua yhden lapasenkin :D


Kauhea sotku :)                                                                         Valmiiden töiden pinoKestotiskirätti

 Pipoja


Pienen pojan liian suuri paita.


Viikonloppu oli kyllä ihana. Siinä sivussa tuli höpöteltyä, laskettua leikkiä, syötyä ja juotua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti