torstai 28. joulukuuta 2017

Joulun jälkeisiä


Joulu tuli ja meni huomaamatta, nyt nautitaan joululomasta, on ihanaa olla opiskelija ja viettää oikeaa joululomaa loppiaiseen asti. On minulla toki vähän hommiakin, otin paikallisen lammastilan lomituksen muutamaksi viikoksi, mutta se on vain mielekästä pientä puuhastelua eläinten kanssa.

Joululahjat aikuisille hoidin tänä  vuonna siten että laitoin vaan kaikki ylimääräisiksi jääneet neulomani työt pahvilaatikkoon ja tein vartavasten vähän lisääkin ja sieltä sai sitten kukin valita mieleisensä. Vaikeintahan siinä on kun ei tarkalleen tiedä ihmisten kokoja ja tarpeita, joten lisäksi väsäsin lahjakortteja joilla voi tilata  käsityön minulta. Tänä vuonna oli moni tehnyt ihania, käyttökelpoisia vyötteitä sukille, mutta en halunnut laittaa käsitöitä niinsanotusti kiinni jotta niitä voisi sovitella päälle, niinpä tein pahviset laput jotka sidoin juuttinarulla kiinni.



Pitkästä aikaa kerkesin askartelemaan joulukorttejakin, löysin laatikosta ihania huopapossuja, kimaltelevia tähtiä ja sydämiä. Jokin aika siten ostin lidlistä kirjain-leimasimet ja innostuin lyömään niitä joka paikkaan!




2 kommenttia:

  1. Ihana laatikollinen! :) Olen itsekin miettinyt, että tämä olisi ihan käypä ratkaisu jossain vaiheessa. ;)

    VastaaPoista