lauantai 14. marraskuuta 2015

Pakollinen messupostaus

 Siis vau, messu neitsyys meni niin että hulahti. Ei riittänyt päivä Suomen kädentaidot-messuilla Tampereella. Suunnitelmissa oli osallistua kaikkiin työpajoihin, ainakin nyt järviruoko-himmeli pajaan jos ei muuta, mutta haaveeksi jäi. Kymmeneltä oltiin perjantai aamuna hallissa ja kuudelta poistuttiin setelinippua köyhempänä, mutta hyvin onnellisena. Ensi vuonna varaan kaksi päivää tähän reissuun.

Edustettuna oli sekalainen sakki kädentaitajia, mutta täytyy sanoa, että selvästi oli nyt muodissa  korut- niin fimokarkkikorut kuin aterimista tehdyt korut. Kauniita ne olivat, etenkin nämä kierrätys periaatteella tehdyt. Yksi lusikkariipus lähti minunkin mukana pukinkonttiin. Kierrätys on aina lähellä sydäntä.









Olkipukit olivat mahtavia! Niinkuin myös viinibaari, johon huomasimme suuntaavan kun kassit kävivät liian painaviksi.


Tässä joitakin ostoksiani, olin tehnyt ostoslistan ja pysyinkin siinä aika hyvin, kunnes saavuimme viimeiseen halliin (samaiseen missä sijaitsi viinibaari),sieltä eräästä kojusta tilasin itselleni vanhasta verhosta tehdyn talvitakin, maltan tuskin odottaa sitä saapuvaksi. Kuitenkin tämä heräteostos tuplasi budjettini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti