sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kiireinen kesäloma

Muutama viikko kesälomaa takana ja monta kaunista kokemusta rikkaampi.
Sen verran kiirettä pitänyt, että kasvivärjäykseen ei ole ollut enää aikaa, joten olen laittanut kasveja kuivumaan talvea varten jolloin voin sitten samalla keitellä lankasoppaa kun lämmitän taloa.


Kaupunkeja on tullut kierrettyä mm. Tammisaari(taas), Hanko, Virrat(taas), Ähtäri, Hämeenkyrö ja Hämeenlinna. Lukuisia kirppareita on koluttu ja muutama muukin tärppi matkalta poimittu.

Ensinnäkin palaan taas Virtoihin ja kehaisen Virtain villa-yritystä josta kipasin muutaman kilon luonnonvalkoista villaa edullisesti 42 euroa/kg. Kehaisempa vielä Killinkosken nauhatehdasta, siellä oli uusi valokuvanäyttely Petteri Kokkosen-kaksi kylää, kuvattu Laatokan laidalla Venäjän karjalassa Hiidenselässä ja Suomessa Koskenkorvalla. Sykähdyttävä. Varsinkin kuvat Hiidenselästä.

Muutama hyvä kirppiskin jäi mieleen. Mikäli liikkuu Hämeenkyrön suunnalla kannattaa pitää tauko L.A kirppiksellä, joka on ihan kolmostien varressa. Tässä pysähdytään joka kesä, huonekalut varsinkin ovat olleet makeita, muutama vuosi sitten mukaan lähti -50 luvun sohva 35 eurolla. Ikävä kyllä vuosi vuodelta hinnat on nousseet ja nyt ne olivat jo kipurajan yläpuolella, tavara on kuitenkin kiinnostavaa.  Ähtärin kirppikset oli niin kalliita ettei kehtaa edes mainostaa. Virroilla tavara on aikamoista tilpehööriä. Hankokin oli pettymys. Hämeenlinnassa ei keretty kun muutamalle, Palokunnankadulla oleva Fida oli hyvä, kuin myös Suurkirpputori keksikadulla. Mukaan lähti kuitenkin vain yksi Nanny Stillin kulho.

Nyt on kyllä kirppis kiintiö täynnä vähäksi aikaa. Muutama päivä olisi töitä kunnes loma taas jatkuu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti