sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

JuhannusVirrat

Juhannus pyörähti perinteisissä merkeissä Virroilla, mökkikaupungissamme. Virrat on Suomen "virallinen" juhannuskaupunki, tapahtumaa on tarjolla paljon. Tänä vuonna tuli taas käytyä perinnekylän JuhannusVirrat-tapahtumassa. Perinnekylä on mukava vierailupaikka jo itsessään; eläimiä, museoita, kädentöiden pajoja, myymälät, ruokapaikat ja majoitus. Nyt paikalla oli lisäksi montakymmentä torimyyjää, traktoriajelua, ratsastusta ja esiintyjiä. Tunnelma oli rento ja maalainen.











Virroilla on ollut käynnissä Virtain nimikkolapaset-kilpailu ja esillä oli 10 ehdokasta, joista oli jo yleisönsuosikki valittu. Seuraavana päivänä löysin Viralliset Virtain rasat kirppikseltä Vaskiveden kesämakasiineilta.




Sotaveteraanimuseo



Tapahtumaa juhlittiin fiftari-hengessä ja esiintyjät olivat hyviä-varsinkin tämä Elvis.


Talomuseo on aivan ihana, perinteinen maalaistalo.




Täytynee mainostaa vielä, että Virroilla on muitakin upeita vierailukohteita, kuten Torisevan kahvimaja( josta pääset myös upeille luontopoluille), laivaranta (upea uimaranta ja viihtyisä ravintola), Waude-kirppari (paljon vanhaa tavaraa),  Killinkosken nauhatehdas( jossa mm.museoita, taidetta, myymälää ja kirppis) ja Marimekon outlet myymälä, tätä ei voi liikaa hehkuttaa, tarjoukset ovat todella hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti