sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Vapaapäivän iloja- kirppislöytöjä ja Menita outlet Espoossa

Vietimme ystäväni kanssa vapaapäivän Espoossa. Olimme netistä katsoneet käsityöliikkeen Soukassa nimeltä Menita. Tämä oli löytö. Suorastaan taivas.  Kauppa oli hyvin suuri ja täynnä käsityötarvikkeita. Yritys on perustettu jo 1960-luvulla. Lankamerkkejä oli kattavasti mm. Novita, Rowan, Regia, smc, Järbö, Permin, Koigu, Manos, Pirkanmaa, drops. Kaupassa oli erittäin ystävällinen palvelu, joka tuntuu olevan yhteistä kaikille Suomen  käsityöliikkeille. 

Alakerrassa oli valikoima kankaita ja matonkuteita, siellä myös järjestetään neuletapaamisia ja kursseja.                                                   Tällaisia lähti mukaani tälläkertaa. Aion palata vielä kera ostoslistan, sieltä saa nimittäin myös ihania islantilaisia lankoja , jotka ovat olleet hankintalistallani pitkään.


Ja tässä osa kirppislöydöistä. Ystävä löysi vanhoja ompelukirjoja ja kaavoja, minä vanhan Novitalehden. 


. Sitten löysin lasikokoelmaani kirkkaan näppyläkulhon halvalla. Näitä ostan vain silloin kun löydän aidosti halvalla.

 Kirppisharrastus on lähtöisin vanhemmiltani, meidän perhe on käynyt kirppiksillä aina, olen kasvanut siihen kulttuuriin. Nykyään käyn harvemmin, sillä tarvetta tavaroille tulee harvoin. Sitten käy näin kun menen huvikseen, ostan kauniita asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti