sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Lankaostoksilla Lappeenrannassa

Olimme perheen kanssa lomalla Lappeenrannan suunnalla nyt viikonloppuna ja tapaan kuuluu, että äiti saa pikaisesti piipahtaa kohdekaupungin lankakaupoissa- ainakin yhdessä jotta perhe rauha säilyy. Tällä reissulla pääsin jopa kolmeen. Lauantaina nappasin ekaluokkalaisen mukaani ja lähdettiin pikavisiitille Tuuliviiri- ja pyöröpuikko- käsityöliikkeisiin.
Tuuliviiri (kauppakadulla) oli ensimmäinen kohde, aivan suloinen pieni kauppa, myynnissä mm. hot socksia, Zealanaa, pirtin kehräämön lankoja ja monia muita ihania. Kaupasta sai myös kotimaisia huopikkaita ja paljon muuta käsityötarviketta.


Pyöröpuikko, sijaitsi kävelymatkan (tässä tapauksessa juoksumatkan) päässä edellisestä, kirkkopuiston toisella puolella kirkkokadulla. Jo liikkeen edustalla oli tarjolla lankaa.
Regian herkulliset värit kutsuivat heti luokseen ovella.

Sohva kutsui neulomaan ja lasta tutkimaan akkareita. Myös Tuuliviirissä oli muuten lapselle lukemista.
Pyöröpuikko oli isompi liike, jossa oli lankoja ja tarvikkeita todella paljon, merkkeinä mainittakoon, teetee, schachenmayr, katia, sandnesgarn.

Molemmissa liikkeissä Lappeenrannassa oli todella hyvä ja ystävällinen palvelu.

Matkalla pysähdyttiin Lahden Renkomäellä Kärkkäisellä ja sieltä nappasin vielä aimo satsin Dropsin karismaa yhtä projektia varten. Tässä viikonlopun löydöt. Hot socksia ja Filo bluta Tuuliviiristä ja Regiaa ja merinovillaa Pyöröpuikosta. Yhden kerän vihreää merinovillaa olin onnistunut kiireessä kadottamaan, sen siitä saa kun on tuli takapuolen alla aina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti