tiistai 15. elokuuta 2017

Romuvarastosta kesähuoneeksi

Meidän ullakko on ollut aina romuvarasto, täynnä epämääräistä tavaraa ja vaatetta, joille ei ole oikein paikkaa eikä sijaa. Loman kunniaksi tyhjennettiin se vanhempien avustuksella, Hiace- kuormallinen lähti tavaraa heidän mukaansa kirppikselle ja osa ihan kaatikselle. Loput tavarat sain hyllyille ullakon sivuille, peitin sivut vanhoilla verhotangoilla ja verhoilla, pistin kaikki ylimääräiset vanhat räsymatot lattiaan, vanha keittiökaapisto sai jäädä apupöydäksi sekä työpöytä jossa voi puuhastella. Tästä kesähuoneesta tuli täydellinen puuhastelupaja!



Vanha sohvakin sai jäädä vaikka hieman rikki onkin.



Löysin ullakolta kaikenlaisia unohdettuja vanhanajan mainoksia ja pelikortteja sekä keinun, jotta on lapsillekin jotain puuhaa ullakolla.



Taannoin ostin itselleni käytetyt vyyhdinpuut ja kerijälaitteen ja ilokseni löysin ullakolta pahvilaatikollisen vanhaa finnwoolin lankaa jonka vanhempani ostivat vuosia sitten kirppikseltä, mutta jotka olin unohtanut ullakolle kerijälaitteen puuttuessa. Nyt innoissani kerin niitä ja katsoin jo työnkin johon langat "tuhoan".



Olen puikottanut tuskaisena lapasia talveksi, pian alan esitellä lapas-arsenaaliani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti